Technologia żywności

Wyników 1 - 2 z 2Pokaż:     Pozycji na stronie
  • Wybrane zagadnienia z toksykologii żywności Wybrane zagadnienia z toksykologii żywności
    41,50 zł
    Podręcznik ten stanowi niezastąpione źródło wiedzy zarówno praktycznej, jak i teoretycznej. Jego wszechstronna, dobrze usystematyzowana treść pozwala czytelnikowi zapoznać się z zagadnieniami z toksykologii...
  • Technologiczne projektowanie zakładów gastronomicznych Technologiczne projektowanie zakładów gastronomicznych
    25,00 zł
    Funkcje pełnione przez zakłady gastronomiczne są różne, jednak zawsze zadaniem, jakie na nich spoczywa, jest pełne zaspokojenie żywieniowych potrzeb konsumentów na szeroki asortyment wyrobów najwyższej...
Wyników 1 - 2 z 2Pokaż:     Pozycji na stronie

Filtry cech

Resetuj

Newsletter

Schowek


Brak tytułów w schowku.