Przetwory domowe z warzyw. Kiszenie, suszenie, wekowanie i inne

Przetwory domowe z warzyw. Kiszenie, suszenie, wekowanie i inne

Wydawca: Rea
Dostępność:aktualnie niedostępny 0 egz.
EAN:9788375446074
ISBN:978-83-7544-607-4
Kod tytułu:57004
Szerokość:167 mm
Wysokość:235 mm
9,90 zł
7,99 zł
Cena netto: 7,61 zł
(5% VAT)
PKWiU 58.11.1
W promocji tak
Ilość stron 102
Miejsce wydania Warszawa
Oprawa miękka
Rok wydania 2013
Typ Książka
Język polski
Tłumacz Rozalia Skiba
Na pewno wiecie, co to są (a może już sami próbowaliście przyrządzić) solone ogórki z czosnkiem, kiszona kapusta czy kompot z rabarbaru.
W książce znajdziecie tradycyjne, sprawdzone przez wiele pokoleń gospodyń oraz nowe, oryginalne sposoby na przygotowanie smakowitych przetworów.
Marynowany kalafior, ocet estragonowy czy chrzanowy, sałatka z kabaczków, przekąska z dyni, sok z buraków, ostry sos po gruzińsku ... to tylko niektóre z przepisów, które na pewno Was zainteresują i uzupełnią Waszą wiedzę o domowych sposobach przetwarzania i konserwowania warzyw.
Książka dostarcza również mnóstwo wyczerpujących informacji o przechowywaniu warzyw zarówno w postaci świeżej jak i przetworzonej oraz o ich właściwościach leczniczych i spożywczych. Jednym słowem: przetwory domowe bez tajemnic!
Przeczytaj, wypróbuj przepisy, poczęstuj i zaskocz znajomych nowymi pomysłami!


Newsletter

Schowek


Brak tytułów w schowku.