Grill Przysmaki przyrządzanie. Na ruszcie, na ogniu, w wędzarni

Grill Przysmaki przyrządzanie. Na ruszcie, na ogniu, w wędzarni

Wydawca: Rea
Dostępność:w magazynie 1 egz.
Czas realizacji:24 h
EAN:9788375443417
ISBN:978-83-7544-341-7
Kod tytułu:57000
Szerokość:235 mm
Wysokość:305 mm
49,90 zł
32,50 zł
Cena netto: 30,95 zł
(5% VAT)
PKWiU 58.11.1
W promocji tak
Ilość stron 203
Oprawa twarda
Typ Książka
Język polski
Tłumacz Iwona Czarkowska
Grill Przysmaki przyrządzanie podpowie Ci:
  • jak wybierać ruszty i inne urządzenia, przedstawiając wszystkie zalety i wady każdego z nich
  • jak wybierać przyprawy i produkty
  • jakiego użyć drewna, węgla drzewnego oraz jakich środków do rozpalania ognia, bo przecież od paliwa wiele zależy.
Dowiesz się też jak rozpalać ogień, nadziewać mięso na szpikulce, jak sprawdzić, czy jest już gotowe itp.

300 przepisów + 1000 przydatnych rad


Newsletter

Schowek


Brak tytułów w schowku.