Domowe kiełbasy. 100 najlepszych przepisów

Domowe kiełbasy. 100 najlepszych przepisów

Wydawca: RM
Dostępność:w magazynie 14 egz.
Czas realizacji:48 h
ISBN:978-83-7773-707-1
EAN:9788377737071
Kod tytułu:61147
Szerokość:165 mm
Wysokość:235 mm
29,99 zł
23,39 zł
Cena netto: 22,28 zł
(5% VAT)
PKWiU 58.11.1
Ilość stron 256
Miejsce wydania Warszawa
Oprawa miękka
Typ Książka
Język polski
Autor przedstawia kompletny poradnik przygotowywania wszelkiego rodzaju kiełbas: wołowych i wieprzowych, w osłonkach i bez, drobiowych i z dziczyzny, wędzonych, fermentowanych i wielu innych. Podaje dokładne instrukcje, jak mielić mięso, napełniać osłonki, wędzić i doprawiać kiełbasy. Książka zawiera rozdziały poświęcone wyposażeniu, bezpieczeństwu żywności oraz metodom parzenia i wędzenia kiełbas. Znajdziesz tu przepisy na kiełbasę polską, a także na kiełbaski wiedeńskie, niemiecką bratwurst, grecką laukonikę, chorizo, salami i wiele innych – w sumie 100 różnych przepisów na kiełbasy. Nigdzie tego nie znajdziesz. Każdy, kto poważnie myśli o domowym wyrobie kiełbas, po prostu połknie tę książkę. Książka ta to wspaniały i przyjazny poradnik, godny polecenia wszystkim ambitnym amatorom.


Newsletter

Schowek


Brak tytułów w schowku.